Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Als het product op voorraad is bezorgen wij uw bestelling binnen 5 werkdagen.                                                                                                              Indien uw bestelling niet binnen 5 werkdagen geleverd kan worden stellen wij u hiervan zsm op de hoogte.

 

Hoe wordt uw bestelling bezorgd?

Wij bezorgen uw bestelling via TNT post. Als uw bestelling verzonden is krijgt u van ons een track en trace nummer zodat u uw bestelling kunt volgen. Naar aanleiding van de grootte van uw bestelling of als u gebruik maakt van onze montage service, is het ook mogelijk dat wij uw bestelling op afspraak komen bezorgen. Als u uw bestelling niet wilt laten bezorgen kunt u deze ook afhalen in onze winkel.

 

Wat moet ik doen als ik gebruik wil maken van onze montageservice?

Het is mogelijk om uw lamp door onze ervaren monteurs te laten ophangen. Als u hiervan gebruikt wilt maken kunt u dit opgeven als u de lamp besteld. Onder het kopje extra informatie geeft u aan dat u de lamp wilt laten ophangen. Wij zullen u dan op de hoogte brengen van de kosten van montage. Als u hiervoor kiest sturen wij u een aparte factuur voor montage of u kunt deze kosten betalen aan onze monteur via de mobiele pin of contant.

 

Op welke wijze kan ik betalen?

U kunt veilig betalen via Ideal. Als u dit liever niet wilt kunt u ook kiezen voor bankoverschrijving.

 

 

Verlichtingconcurrent.nl © 2019.