Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Betaling & Levering

 

Leveringsvoorwaarden
Wanneer u bestelt bij VERLICHTING CONCURRENT geeft u te kennen de leverings-, betalings- en garantievoorwaarden te hebben gelezen en ermee in te stemmen. Voor een afgesloten koopovereenkomst gelden de voorwaarden zoals deze gelden op de dag van de op de factuur vermelde datum. 


Prijs Garantie 
VERLICHTING CONCURRENT garandeert u dat u altijd de laagste prijs betaalt. U betaalt de prijs zoals vermeld bij het artikel op de dag van uw bestelling zonder bijkomende kosten. Foutieve prijzen als gevolg van hackers, virussen of fouten op de server vallen buiten onze verantwoording. In een dergelijk geval krijgt u uw aankoopbedrag teruggestort en vervalt de overeenkomst.Verzend & Orderkosten
VERLICHTING CONCURRENT verzendt uw bestelling binnen Nederland gratis 


Levertijd
U krijgt het artikel binnen 5 werkdagen toegezonden, tenzij het niet op voorraad is. Wij informeren u dan over de latere levertijd.


Levering 
Wij verzenden via TNT-post


Garantie
VERLICHTING CONCURRENT levert alle lampen met 12 maanden garantie.

Op de garantie kan geen aanspraak worden gemaakt als een defect is veroorzaakt door:

- slijtage als gevolg van slecht onderhoud;
- veranderingen aan de armatuur zonder onze uitdrukkelijke toestemming;
- als de datum op de factuur is veranderd of onleesbaar is gemaakt;
- het niet navolgen van de bijbehorende gebruiksaanwijzing;
- opzet of grove onachtzaamheid;
- van buiten komend onheil zoals blikseminslag;
- oververhitting van buitenaf of door een lichtbron met een te hoog wattage;
- blootstelling aan vocht, zonlicht of extreem lage tempraturen;

Buiten de garantie vallen alle lichtbronnen en batterijen. Ook geven wij geen garantie op glaswerk.

Indirecte kosten, veroorzaakt of voortvloeiende uit het buiten bedrijf zijn van het defecte artikel zijn uitgesloten van vergoeding.

Zonder originele aankoopnota vervalt het recht op garantie.

Gebreken kunt u melden door middel van een mail aan info@verlichtingconcurrent.nl. Zodra wij uw klacht hebben ontvangen nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de verdere gang van zeken te bespreken. 


Retourneren 
Als u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het artikel binnen 7 werkdagen aan ons terugzenden, in de originele verpakking en met een kopie van de aankoopnota; de kosten hiervan zijn voor uw rekening. Na ontvangst van het artikel storten wij het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen op uw rekening.Betaling
Bestellen bij de VERLICHTING CONCURRENT staat voor snel, simpel en vooral veilig betalen. VERLICHTING CONCURRENT.nl biedt verschillende manieren om te betalen. 

iDeal:
Als u bankiert via internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, Fortis bank of ING, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Na het plaatsen van uw bestelling kiest u voor de betaalmethode iDeal.

Vooruitbetaling: 
Een andere mogelijkheid is om het geld via een overschrijving aan ons over te maken. Na uw bestelling ontvangt u een mail met daarin een overzicht van uw bestelling, het factuurnummer, ons bankrekeningnummer. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, verzenden wij de door u bestelde artikelen.


 

Verlichtingconcurrent.nl © 2019.