Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
lirio VLOERLAMP LIRIO NICK-KNACK philips industria

Gastenboek

Lees de berichten van onze klanten hier.

Fred Dom | 16-01-2017

Bericht:
Heb 3 jaar geleden led lamp gekocht bij verlichtingconcurrent. Deze ging recentelijk kapot; heb deze terug gebracht bij de winkel vd verlichtingconcurrent. Zij hebben met de fabrikant weten af te spreken dat de lamp kosteloos zou worden vervangen. Dat is inmiddels gebeurd, en heb weer een nieuwe lamp. Uitstekende service, complimenten!

W Freeze & M Gerritzen | 30-05-2016

Bericht:
Begin deze maand een lamp besteld, voor een zeer aantrekkelijke prijs ivm andere leveranciers. Omdat bevrijdingsdag/hemelvaart in de week van bestellen viel werden we meteen netjes gebeld dat de levering iets langer op zich kan laten wachten dan de gebruikelijke termijn. Helaas had mijn vriend per ongelijk het verkeerde (niet bestaande) huisnummer ingevuld, en was de lamp nog niet bij ons ongeveer 2 weken na besteldatum. We hebben contact opgenomen met de klantenservice, en na wat research bleek dat de lamp via post NL wel ergens bezorgd is, maar we konden niet achterhalen waar. Heel netjes, hebben we toen diezelfde week nog een nieuwe lamp opgestuurd gekregen, en deze was gelukkig wel goed aangekomen. We zijn heel blij met de lamp, en met de geweldige service van de verlichtingconcurrent! Bedankt!

Fam. Van Duijn | 29-10-2013

Bericht:
Een lamp gekocht via de mooie site. De prijs was aantrekkelijk in vergelijking met andere aanbieders. Prima service en een snelle levering, en geen verzendkosten. In deze tijd toch wel uniek! De lamp die wij hadden besteld ziet er supermooi uit. We krijgen daarop veel complimenten van familie en vrienden en bevelen daarom (als zij verlichting nodig hebben) zeker aan eens op de site van de verlichtingconcurrent te kijken!

Schrijf een bericht

Aanbevolen
Verlichtingconcurrent.nl © 2019.